Skip to content

San Lorenzo

Imorgon börjar jag skolan! Jag har vart där flera gånger redan för att hämta Amparo och Sergio och idag var jag där och pratade med rektorn, min lärare och engelskaläraren. Jag hade förväntat mig att hon inte var så bra på engelska (dom sa det på lägret) men hon var jättebra faktiskt!
Jag kommer att gå i tercero medio (tredje året av fyra) i den humanistiska klassen. Det är en av tre klasser och också den minsta, vi kommer bara vara 10personer!
Jag träffade också några tjejer från en annan klass som var jättesnälla och dom frågade om jag ville hänga med dom på fredag :)
Jag har fixat min skoluniform också, det är typ tusen saker man behöver, som blus, tshirt, kjol, speciella skor och strumpor och jacka och massa mer! Och allt är rött och grått och väldigt fult!! Haha jag ska visa bilder snart x)

20120801-180558.jpg
Det här är huvudentrén på skolan (dålig bild, jag vet)

20120801-180657.jpg
Och den här boken fick jag, där står allting som händer för varje dag (och tro inte att den är på engelska, det är bara framsidan som ger falska förhoppningar :p)

One Comment

  1. Anna Geren wrote:

    10 elever! Fråga om de inte behöver en
    ”professore d’arcitectura suedese”! Lycka till idag!

    torsdag, augusti 2, 2012 at 04:48 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*