Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Första dagen
Skip to content

Första dagen

Idag var jag i skolan på riktigt! Det var superkul och alla var jättesnälla :D fast det var också som om dom aldrig har sett någon från Europa innan! Haha alla stirrade och kom fram och frågade saker och allt sånt :P
Men man är iaf med sin klass varje lektion (min var jättesnäll (och liten)) och eftersom det är den humanistiska linjen betyder det ingen kemi och mer spanska och historia :)
Man har 8klasser varje dag som är 45min långa och så har man två raster (15min) och lunch 13.30. Vi börjar 8.20 och slutar 15.35 varje dag så det är najs! Och det är ganska likt USA, för man får bara gå/vara på skolgården när klockan har ringt och allting förutom klassrummen är också utomhus och de har skåp.
På första lektionen hade min klass förberett frukost och klippt ut bokstäverna i välkommen som vi satte upp på tavlan! Det var jättegulligt! Och dom frågade också vilken musik jag gillar så jag sa lady gaga och senare på rasten sa dom typ ”välkommen till vår utbytesstudent margit” och spelade marry the night! Det var fett awesome och cooolt! dom är inte så bra på engelska heller haha, endel kan lite men vi pratar ändå på spanska hela tiden x)
Jag kommer också spela basket på vissa eftermiddagar om jag har förstått rätt :P och jag kommer antagligen åkte till Brasilien med hela tercero medio!!! Det är typ allt dom pratar om och det verkar askul! :D
Här är min skoluniform, den första bilden är på dom mer slappa kläderna som man får ha nu på vintern eftersom det är kallt och den andra bilden är på dom mer formella kläderna. Och dessutom så har jag ju flera par av varje sak så det är myyycket kläder X)

20120802-182750.jpg

20120802-182805.jpg

3 Comments


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183