Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › La playa virgen – bilder
Skip to content

La playa virgen – bilder

Här är huset vi bodde i, det hade underbar utsikt och tre sovrum med 6sängplatser och ett badrum :)

På lördagen hade vi asado, vilket är deras bbq här!

det är alltid supermycket kött och typ inget annat :P haha vi hade lite bröd till men thats it!

Husen här var suuuperfina och några var som sommarhus och några bara för att hyra (som vi gjorde)

Det fanns också ett star wars-hus! Så epic hahah coolt va

Det här är från balkongen :O

Marias syster och hennes söta hund!

Amparo, ååh och jag har kommit på att hon ser exakt ut som tjejen i monsters inc!!

Sergio tog sin moto dit och hem, och det här är hans outfit :D

2 Comments


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183