Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Lite info
Skip to content

Lite info

Hejhej därhemma!
Jag tänkte klargöra några saker, men om ni undrar något annat är det bara att fråga! :D
Jag går till skolan varje dag med samma klass förutom på engelskan, bilden och idrotten. Och alla lektioner här är väääldigt slappa. Haha vi gör aldrig så mycket utan typ pratar och så. Men när min klass väl jobbar seriöst eller har prov så läser jag en bok (barnbok, men ändå suupersvårt:P).
Min pappa skjutsar mig på morgonen när han åker till jobbet och sen kommer han hem och äter lunch (som min nanna gör) och sen kommer han hem runt 20.30 (!) på kvällen.
Min mamma jobbar inte utan studerar på universitet för att bli någon säkerhetsgrej inom gruvorna.
Gruvorna här utgör det mesta av ekonomin i typ hela norra Chile och nästan alla här jobbar med något inom det. Hon börjar kl19 på kvällen och slutar 23 så på dagen så hjälper hon till med Sergios pappersarbete och hämtar mig och mina syskon från skolan. På kvällen är också en kompis till Maria ofta här, Gloria för att ”vakta” barnen :).
Poolen på bilden är inte vår haha vi har ingen och alla säger att dom som inte har pool kommer att dö på sommaren här X).

Så här ser mitt schema ut!:

20120822-211307.jpg

Det verkar kanske mycket men det är faktiskt fett najs! Och eftersom vi äter så sent så känns det som man slutar typ två varje dag! Man tar med sig en lunchlåda (min mamma lämnat min när hon hämtar Amparo) och det finns micros och sånt. Man kan också få mat som i Sverige men man måste betala och nästan ingen gör det.
Det finns också två kioskar som säljer allt ifrån glass till mackor till äpplen och man kan köpa kaffe också. Haha jag gjorde det en gång med en kompis och han valde vaniljcappuccino (den sötaste) och hade i 3 påsar socker!!! Såklart tyckte han jag var superkonstig som inte ville ha nåt alls :P

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183