Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Tisdag & Onsdag
Skip to content

Tisdag & Onsdag

Igår var jag i skolan som vanligt, jag och Eliaz har gjort en video till ett projekt i skolan hahah den är jätterolig så jag ska försöka få den och lägga upp den här!
Sen så åkte jag colectivo för första gången, det är som deras bussar förutom att det är bilar som ser ut som taxis. Men varje colectivo har ett nummer som visar deras rutt och dom stannar var som helst och det finns många! Det får plats 4personer i varje och dom är ganska billiga, igår behövde jag betala ca 7kr :)
så här ser dom ut:

20120822-213351.jpg
Det finns bussar också men dom är få och små och mest för ”flaites” vilket är en viss sorts personer.. Typ som alltid går runt med hög musik och ropar efter en och tror att dom är ascoola :P.
Idag var jag i skolan, men bara halva dagen eftersom det hade blivit något fel med mitt carnet (id) så jag var tvungen att gå tillbaka och fixa nya fingeravtryck. -.-
Men innan det så hade jag idrott för första gången, här är det så att man väljer vad man vill göra och sen så gör man det varje lektion. Det finns volleyboll, basket, fotboll(för killar), dans, friidrott och gymnastik(tror jag) och jag har basket! Det var jättekul för vi var en liten och awesome grupp :D (blandat tjejer och killar). Och man tränar i sin ”slappa” skoluniform och byter bara t-shirt, jag kan inte säga att det var jobbigt direkt såå..
Sen ikväll när vi åt once, så började det med att vi var 3 stycken men sen började folk (släktingar och kompisar) att droppa in och ett tag var vi 11pers! Hahah släkten här är sååå stor och det är svårt att förstå hur alla hänger ihop plus att komma ihåg namnen!! Men det är mysigt ändå, och juste jag var hemma hos Marias mamma igår och fick se hennes hus det var inte alls lika ”lyxigt” som hemma hos mig men det kändes mycket mer chilenskt och charmigt! Där var det också så att människor, typ grannen, bara kommer och går hela tiden x).

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183