Skip to content

Annorlunda

Idag fick jag vara med om något som är väldigt annorlunda jämfört med Svergie. Det var på religionlektionen som min lärare pratade om abort. Hon hade en powerpoint med bara hemska bilder på blodiga bebisar och på den sista sidan var den bara söta bebisar och så stod det ”barn är Guds gåva!” och det var helt seriöst! Och jag fick också veta att Chile är ett av de 17 land som abort är förbjudet i!! Och dom andra var lite shockade när dom såg att Svergie inte var med. Det var som att det öppnade mina ögon för att alla saker inte bara är annorlunda utan att dom faktiskt har andra tankar och värderingar också.

Men till något helt annat så bestämde vi just att jag ska med Elias familj till La Serena över helgen! Det är en stor stad söder om Copiapó men norr om Santiago. Elias är typ min bästa vän här och vi hänger typ alltid i skolan och han är helt galen hahah och har vääääldigt mycket energi :P. Men det ska bli superkul!! Och det är så himla najs här för man bestämmer nästan alltid vad man ska göra precis innan man gör det, som det här bestämde vi nu, kvällen innan vi ska åka så nu ska jag packa!

Här är en bild på Elias, hahah vi håller alltid på att skämta om hur vit jag är jämfört med honom (som oreos) X):

20120823-204936.jpg

Och juste, en kille hade en vikingahat idag så jag var ju ”tvungen” att ta en bild med den eftersom alla från sverige är ju vikingar xD

20120823-205804.jpg

3 Comments

 1. Anna wrote:

  Heja Maggie!

  lördag, augusti 25, 2012 at 12:12 | Permalink
 2. Antonio wrote:

  La Serena es muy bonita. Ahi estuvimos con Margaretha y Gonzalo hace seis Amos atraz. Comentale à Elias que hemos estado en el valle de Elqui.

  söndag, augusti 26, 2012 at 08:01 | Permalink
 3. Hermia wrote:

  sååååååå söt maggis! saknar dig :-)

  lördag, september 15, 2012 at 04:08 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*