Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Dålig timing
Skip to content

Dålig timing

Idag och igår har varit väldigt dåliga dagar..
Det började med att min dator slutade fungera (lånar Sergios och en stationär så inga problem men surt bara).
Sen igår så läckte min vattenflaska i skolan och hela mitt ass + ryggsäck blev dyngsurt men jag brydde mig inte så mycket eftersom jag mådde jättedåligt. Så min mamma hämtade upp mig från skolan och jag sov (försökte) hela dan men det var svårt eftersom jag hade superont i magen + feber :(.
Sen idag mådde jag inte alls bättre så vi gick till doktorn. Och jag trodde att vi bara skulle dit så jag kunde få lite medicin, men det slutade med att jag var där ca 5timmar!
Men oroa er inte jag har bara fått någon infektion i magen (antagligen från nått jag har ätit) och när jag väl fick gå, efter 3påsar drop, blodprov, ultraljud och många svåra frågor (tur att min pappa jobbar på sjukhuset så han kunde komma ner till mig och förklara ibland) så fick jag med mig 4olika mediciner som jag ska äta i 3-5dagar:

20120904-223053.jpg

20120904-223043.jpg
Nu är jag astrött och hoppas det blir bättre, och också så kom Elias och Alma för att se hur jag mådde, det var jättegulligt!
Och timingen är så dålig så att jag dör, för idag började årsfirandet på skolan, vilket betyder inga lektioner, inga skoluniformer utan bara tävlingar. Och imorrn är uppvisningen som jag har övat för i typ en vecka, vilket jag antagligen inte kommer kunna vara med på och på torsdag ska jag bo hos en kompis, eftersom min familj åker till Mexico, och bo där tills på lördag när vi åker till brasilien.. Så jag hoppas verkligen det blir bra så snart som möjligt!
Men alla har iaf varit supersnälla (tom min moster här som jobbar på sjukhuset också kom ner till mig och var jättesöt) och tar hand om mig hela tiden så jag känner mig väldigt väl omtagen :)

7 Comments


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183