Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Jordbävning
Skip to content

Jordbävning

Så som jag har sagt så är jordbävningar väldigt vanliga här i Chile och jag har redan varit med om flera (men alla ’svaga’ (för dom, eftersom dom är vana, en gång var det en 5.5 på richterskalan)).
Det är fett coolt och känns väldigt ovanligt! Den kraftigaste som någonsin varit skedde också i Chile år 1960 :O.
Förra veckan var det en i skolan och då gick ett larm och alla måste gå (springa) till fotbollsplanen och samla sig i sina klasser. Sedan när alla är samlade måste alla som har mindre syskon i skolan hitta dom och ta dom till sin klass.
Allt det här var väldigt förvirrande för mig för alla sprang åt olika håll medan jag var tvungen att hitta Amparo och Sergito i deras klasser.
Som tur var det ingen stor jordbävning så det var lugnt och dom andra är ju vana så jag hitta mina syskon och tog lite foton och sen gick vi tillbaks till klasserna som vanligt :p

20121018-185012.jpg

20121018-185020.jpg

20121018-185035.jpg
Hahah safe and sound!

20121018-185637.jpg
Och som den här bilden säger:

(Jordskalv i Santiago styrka 6: vi kommer dö, slutet av världen!! Jordskalv i Copiapó styrka 6: är det ett jordskalv? Verkar som det, vi fortsätter dricka) X)

så är det inte heller samma sak här som i Santiago, och det stämmer verkligen, för förra veckan var det också ett jordskalv i Santiago och det vet jag bara eftersom ALLA som bor där skrev nåt om det på fb :P !

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183