Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Día del profesor
Skip to content

Día del profesor

Förra veckan var det lärarnas dag, och det firas i hela Chile och då säger man glad dag (Feliz día) till alla lärare plus att vi hade en hel lektion bara för våran huvudlärare.
Då dukade vi fint med duk och massa godsaker, visade en powerpoint som vi hade gjort, blåste ballonger, gav presenter (blommor och ett halsband), och jag sjöng på spanska (:P) hahah lol jag var fett nervös för det var en större grej än jag hade fattat, men det var kul iaf, jag lyckades få dom andra att hjälpa mig lite ;).
Dom tyckte också det var superkonstigt att vi inte har det i Sverige.. Men samtidigt så har dom typ dagar för allting här (tex barnens dag, gruvarbetarnas dag osv.)20121025-211922.jpg

Hela min klass med min lärare!! :D

20121025-211857.jpg

Mava!! (Maria Valentina) med maten och presenterna i bakgrunden.

20121025-211908.jpg

Tårtan som var huuuur god som helst! (Chokladtårta med nötter och manjar och sen maräng ovanpå <3)

20121025-211916.jpg

Presenterna (som ni ser så är det inte nån liten present precis!)

20121025-212356.jpg

hahahaha lol på bilden men det är från mitt performance iaf xD (Santi (Javiera) och Elias i bakgrunden)

 

 

 

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183