Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Namnen
Skip to content

Namnen

Okej så jag tänkte att jag skulle förklara för er om namnen här, för det är inte som hemma! :P

Som ni kanske har märkt så har nästan alla smeknamn här, och ibland är det väldigt confusing för oftast vet jag bara smeknamnet och inte det riktiga namnet och då vet man aldrig vem man pratar med på Facebook xD

Sen så har alla två efternamn det ena från pappan och det andra från mamman och dom tycker det är huuur konstigt som helst att jag bara har ett (btw kan ingen säga arctaedius här:P) och att vi är antifemenister.

Och jag har också många namn här eftersom det är väldigt svårt för chilenarna att säga Margit, men dom säger typ margy, mardgit, maggy, men jag får också höra typ Margot, Margaret, margarita och maryorie (!) haha men jag är van nu ( dom älskar att reta mig också ) :P

Hahah och i måndags kom rektorn fram till mig och frågade hur har du det Margaret? Och jag vågade inte säga nåt för han är fett sträng så jag lät det bara va och så skrattade vi alla efteråt XD

Och den som faktiskt kan säga mitt namn som jag säger det är min basketlärare !

2 Comments


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183