Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Uppdatering
Skip to content

Uppdatering

Sorry för dålig uppdatering, händer så mycket saker här så jag har verkligen inte tid! Men nu är jag i skolan (bibloteket där det finns wi-fi <3) så jag tänkte ge er en kort uppdatering på vad som har hänt, förklarar bättre och med bilder senare! :P Förra helgen var jag med Dani hos hans syrra och firade hennes son och sen på kvällen kom Santi hem till mig och på kvällen åkte vi till Chabe (Isabel) för hennes födelsedagsfest och sen sov Santi hos mig :). I tisdags badade jag i Mellas pool efter skolan och det var fett najs, vi åkte också till centrumet en dag och åt glass (hur god som helst) och vaxade benen. Haha dom tycker det är hur konstigt som helst att jag rakar benen, här åker alla för att vaxa sig xD. I torsdags såg vi breaking dawn och i helgen åkte vi med klassen till Alliyay och åt tacos och badade och sen åkte jag hem till Elias och sen åkte vi tsm till Ornella. Och idag var det meningen att jag skulle ha en redovisning om Sverige.. Meeen igår när jag var klar så tog jag ut USBn med allting på och den bara försvann!! Haha jag skojar inte! Och jag letade i typ en timma, i hela huset!, men den finns ingenstans! Så till slut gav jag upp och berättade för Javi som är dotter till läraren vad som hände och nu ska jag göra den imorrn istället så jag hoppas verkligen att min nana eller jag hittar den idag!! Hahah så typiskt mig X) Och sommaren närmar sig! Jag får lov typ den 28e eller något sånt (är oklart eftersom mina kompisar har slutprov som jag inte behöver göra) så vi får se. Och sen har vi lov tills 1a mars (!!) men det är lite dåligt eftersom nästan alla mina kompisar åker på utbyten under hela sommarn (eftersom det är 3månader lixsom). Men jaja, vi håller iaf på att bygga en pool nu, där jag ska spendera sommarn :D

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183