Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Alliyay med klassen
Skip to content

Alliyay med klassen

Så i lördags hade vi en ”utflykt” med min klass. Så jag mötte dom andra i skolan (eftersom dom har klasser på lördagarna) kl 11.30 och så åkte vi till Alliyay med Elias pappa och alla hade med sig olika saker. Jag t ex hade med mig, avokado, tortillabröd och is. Alliyay är stället lite utanför Copiapo där man kan äta, bada i poolerna, kolla på djuren, eller bara chilla. Och det är jättefint; grönt och med palmer :)

Här är min klass :D och där vi åt (notera att vi hade med oss en mikrovågsugn ! xD)

Maria Valentina (Mava), Javiera Martinez, Miss Elena, Ana, Javiera Santiago (Santi), Fernanda (Feña) och Elias.

Santi framför en av vattenrutchkanorna, vi åkte dock aldrig i några eftersom vi badade i en annan pool..

Hahaha vi skulle ta ett kort över hur dom här ser mig :P

Vi gjorde också en grej som är att alla drar ett namn och sen köpte vi presenter åt den man fick. (typ secret santa), jag fick Camilla som var för sjuk för att gå så jag gav min present innan.. hahah och den här presenten fick Santi, och jag har fortfarande ingen aning om vad jag gör där… x)

Det var iaf en fett najs dag, med tacos, glass, pool och kompisar!

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183