Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Frukost för los cuartos
Skip to content

Frukost för los cuartos

Så förra veckan gjorde vi i tredje året i skolan en frukost för dom som slutar nu (dom i fjärde året) los cuartos.

Vi visade en ppt, en dans och pratade och satt tillsammans och åt och pratade :)

Så här såg det ut, det är i matsalen i skolan. ååh och en annan sak här är att varje årskurs har sin speciella plats där dom äter, som att t ex vi äter utomhus, och här äter dom i 8an (tror jag) med lärarna.

Det här åt vi:


Det är normalt här att man äter väldigt söta saker till frukost och alltid te! Det här är en macka med en mayonäs och kyckling – mix, och en mini hamburgare, och deras typiska dulces som alla är med manjar. Den andra tallriken är en från en tårta (med manjar också).

Och jag hade fel förut, för imorn ska jag till skolan för att göra det sista slutprovet. Och det är för att det är i engelska och jag tänkte att det här är min enda chans att få reda på hur slutproven funkar och så är det sista dagen i skolan för alla så jag kan träffa alla innan sommarlovet och säga hej då, så jag bad en kompis fråga läraren och hon sa ja, så imorn är min sista dag i skolan! :D

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183