Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › JUL I CHILE !!!
Skip to content

JUL I CHILE !!!

God jul och Feliz navidad på er allihopa!

Min jul här var jättebra! Vi var med familjen och firade i mitt hus :D

Kvällen innan var jag hemma hos Elias med alla hans släktingar som skulle fira jul med hans familj, och vi gjorde pepparkakor! Det tyckte jag var mysigt eftersom vi alltid gör det hemma i Svergie.  Men här är dom dock inte som svenska.. dom är mycket tjockare och med massa glasyr, men smaken är typ lika (fast svenska är godare :P).

I görandet, dom till höger är ju inte klara som ni ser, och vi anväde penslar till glasyren.

Klara!

Så här såg julgranen ut den 24e på morgonen, fuuullt med julklappar!

Amparo, den sötaste, ville visa upp sin fina outfit för julaftonen.

Så i Chile firar man julen på kvällen den 24e, och man börjar öppna julklapparna kl 24 alltså när det blir den 25e. Så den 24e på dagen hjälpte vi alla till att göra maten, vilket var mycket. Till lunch och på morgonen var det inget speciellt, vi åt sushi :P haha. Och sen ca klockan 9 kom släktingarna och vi började äta och prata. Vi var utomhus hela tiden också (förutom när vi öppnade julklapparna).

Haha min galna moster Marcela med salami på bilden. 
Maaat! det var ju då inte som i sverige haha det var typ plockmat. Dom runda sakerna i olika färger är mackor med: ägg och mayonaise / oliveröra / kyckling och tomat. Vilket var gott. Sen dom fyrkantiga tallrikarna har små kex med läxröra och kapris på, och sen hade vi salami, ost, oliver och pickels.
Vi gjorde också fruktpinnar med melon, ananas och jordgubbar (muuums!)
Sen klockan 10 gick vi ut där alla som bodde i våra hus här var samlade och dit kom jultomten!
Amparo var nerööös  x)
Tomten kom på en pickup fylld med julklappar!
Sergito, Marcela, Amparo, Vijito Pascuero (Jultomten) och Mia.
Mia, ”morfar”, ”mormor”: Bacci och Amparo.

jag och Cote! :D

Barnen fick gaaalet mycket julklappar, och det var lixsom bara att riva upp dom hahah kaooos!

Granen utanför (som spelar låtar)
Och den här bilden bjuder jag på (haha ingen ser bra ut) men jaa, det var en najs jul iaf!
Jag, min mamma, Sergito och Cote.
Sen på juldagen åt vi Asado med mer släkt hemma hos Bacci.
Sergito hade på sig sin Zlatan tröja! :D

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183