Skip to content

Nu är jag lycklig!

Våran pool är klar vilket betyder att sommaren är räddad!


haha här är det verkligen så att det alltid är sol och varmt, varje dag. Jag dör typ av värmeslag varannan dag  :P (men inte längre!). Men det är aldrig molnigt eller regn eller nånting sånt och temperaturen ligger runt 30 grader.. Det är så stört! Grejen är att Copiapo ligger liksom inne i landet (i öknen) och när man går till stranden är det alltid kallare och med vind/moln.

Det tog typ 15dagar och den är av plast (för att den inte ska få sprickor när det är jordbävningar)  och 30000liter. Jag kan dock stå överallt men längst bort är det till mina axlar, och den har ljus som ändrar färg och blinkar på kvällen!!! Jag är glad iaf, så hej svejs, nu ska jag ta mig ett dopp ;)

 

One Comment

  1. benja wrote:

    excellent website hahaha hej! can u help me? i will visit Sweden in April! you would help me with some tips?
    thank u ;) kram

    lördag, januari 19, 2013 at 03:15 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*