Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Nu är jag lycklig!
Skip to content

Nu är jag lycklig!

Våran pool är klar vilket betyder att sommaren är räddad!


haha här är det verkligen så att det alltid är sol och varmt, varje dag. Jag dör typ av värmeslag varannan dag  :P (men inte längre!). Men det är aldrig molnigt eller regn eller nånting sånt och temperaturen ligger runt 30 grader.. Det är så stört! Grejen är att Copiapo ligger liksom inne i landet (i öknen) och när man går till stranden är det alltid kallare och med vind/moln.

Det tog typ 15dagar och den är av plast (för att den inte ska få sprickor när det är jordbävningar)  och 30000liter. Jag kan dock stå överallt men längst bort är det till mina axlar, och den har ljus som ändrar färg och blinkar på kvällen!!! Jag är glad iaf, så hej svejs, nu ska jag ta mig ett dopp ;)

 

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183