Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Whaaat
Skip to content

Whaaat

Hahah iförrgår hände den konstigaste saken!

Vi satt i mina föräldrars säng och kollade på nyheterna på tv:n som vanligt medans vi åt te, och så plötsligt kommer det upp bilder från svergie!! och ja ba whaaaat, och min mamma ba kolla margit!! :O

Och det var om tåget som hade krashat i stockholm, och sen så var det en intervju där dom pratade svenska med spanska subtitles. Och det var huuur konstigt som helst att höra svenska på tv:n, det var som att jag behövde koppla om hjärnan lite innan jag faktiskt förstod vad dom sa!

 

4 Comments


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183