Skip to content

Whaaat

Hahah iförrgår hände den konstigaste saken!

Vi satt i mina föräldrars säng och kollade på nyheterna på tv:n som vanligt medans vi åt te, och så plötsligt kommer det upp bilder från svergie!! och ja ba whaaaat, och min mamma ba kolla margit!! :O

Och det var om tåget som hade krashat i stockholm, och sen så var det en intervju där dom pratade svenska med spanska subtitles. Och det var huuur konstigt som helst att höra svenska på tv:n, det var som att jag behövde koppla om hjärnan lite innan jag faktiskt förstod vad dom sa!

 

4 Comments

 1. Anna wrote:

  Märklig händelse och fortfarande vet ingen varför hon körde iväg med tåget. Fick just reda på att det är bekanta till mamma och Karl-Erik som bor i samma hus men tursamt nog på 2:a våningen.

  torsdag, januari 17, 2013 at 02:36 | Permalink
 2. Margit :) wrote:

  ooj!! :O och ja, jag trodde inte mina ögon först, och sen ännu mindre när jag hörde att nån hade rånat tåget!?

  torsdag, januari 17, 2013 at 10:46 | Permalink
 3. astrid wrote:

  hahaha fan vilken chock det måste varit för dig!

  söndag, januari 20, 2013 at 05:54 | Permalink
 4. Thea wrote:

  LEVER DU????? hehe <3

  söndag, januari 27, 2013 at 10:30 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*