Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Lycklig :)
Skip to content

Lycklig :)

Jag ville bara säga att jag har det så himla bra här!

Har varit med dom bästa vännerna, badat på stränder, och festat mer galet än någonsin.

Så förlåt alla därhemma men just nu vill jag aldrig åka hem, mitt liv är här och jag njuter varenda dag.

Här får ni några bilder från den senaste veckan, och imorgon bär det av till stranden igen <3

puss på er alla hoppas ni också har det bra!

Stranden i Antofagasta.

Prövade ”Yogi”, vilket var korv i våffelsmet :P lite konstigt men ganska gott.

Badade i en lagun utan botten!

Åkte till turistbyn San Pedro.

Här får ni min favoritsång för tillfället:

4 Comments


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183