Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Hejda sommarlovet :(
Skip to content

Hejda sommarlovet :(

Saaa, sorry for jattedalig uppdatering, men min dators laddare har dott igen, sa jaa, ni far sta ut med att lasa utan vara kara bokstaver och med denna istallet ññññ heheh.

Sa, ja nu ar jag back to school igen och det ar trakigt haha. Kommer ni ihag att innan sommarlovet var jag orolig eftersom nastan alla mina vanner akte pa utbyten till andra lander? Det var iaf inga promblem, snarare nu.. Eftersom pa lovet larde jag kanna jattemanga nya personer och fick nagra jattebra vanner. Sa nu ar det sa konstigt att vara tillbaka med mina klasskompisar, och trakigt for jag kan bara se mina nya vanner pa helgerna, men men..

Denna helgen akte jag iaf tillbaka till stranden med min nya basta van jorge, som har ett hus dar (eller hans mormor egentligen) och det var nastan som pa sommarlovet igen (= fett awesome) !

Juste jag akte till Valparaiso ocksa! vilket nog ar den finaste och basta staden jag har vart i (haha blev typ kar), jag var dar nar jag var i chile med min riktiga familj 2009 men kom inte alls ihag hur underbar den var! Sa snart jag har tid och ork ska jag lagga upp ett inlagg om den resan :D.

Jag mar bra iaf, pa fredag har vi en fest i skolan dar man maste komma utkladd och jag ska va tjejen i Brave! Och sen nasta helg ska jag pa en resa till sodra Chile och Santiago i 10dar med YFU och alla utbytesstudenter sa det ska bli feeett kul! :D

Hahah jag var ocksa pa cirkus for 2 helger sen, och forst sa fick jag ga upp pa scenen och mata en kamel, och sen senare sa gav pajasen mig ett paraply och gjorde mig dansa ensam infor alla!!! hahahh oj guud, jag typ dog.. och sen sa igar kom en liten tjej i skolan fram till mig och ba: Hej! jag sag dig dansa pa cikusen forut :D, hejda! HAHAH xD

Cirkusen! Pa natten ar den fylld med ljusslingor och det ar jattefint. Den kom fran Mexico.

Jag och Jorge en natt pa stranden haha :)

Hjarttorget i Valparaiso <3 saaa fint!!

Piña i Valparaiso, dar nastan alla vaggar ar fulla med graffiti/sprejkonst.

Puss och kram pa er darhemma, nu ska jag fortsatta att kolla pa Awkward pa spanska (haha har heter det Chica rara = konstig tjej xD)!


One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183