Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Lördag
Skip to content

Lördag

På lördagen tog vi först bussen till Santiago

jag satt med Chrissy (från Österrike) och Nikolaj (från Danmark)

och juste här är våran ginger-family plus Chrissy xD

när vi kom till YFUs kontor i Chile fick alla som bodde i närheten träffa sina familjer och sen så åkte de som skulle ta bussen på eftermiddagen, och vi andra åkte på sigthseeing i Santigo. Så först åkte vi upp på den STORA kullen/berget i mitten av staden för att se utsikten. Och den var helt sjuukt stor! Det bor 7milljoner bara i Santigo.

Efter det åkte vi runt i olika bilar och såg de mest kända sakerna som t ex La Moneda.

 

Jan, Carlo och Denny (alla från Tyskland :P)

 

 

 

 

 

 

 

Vi som var kvar i Santiago :)

Jan johannes och jag :D

 

Och till sist den mest episka bilden! hahah, statyn står på toppen och man kan se den från hela staden eftersom den är 8m hög(!!).

 

På kvällen (20.45) tog jag och den andra tjejen som ska bo i Copiapó (Thabea) bussen dit. Säterna var SUPERstora och man kunde luta dom hela vägen så man låg ned och så fanns det fotstöd! och dessutom fick vi matlådor ;). Så det var som att flyga faktiskt!

 

Ca klockan 7 på morgonen var vi framme och jag fick träffa min värdpappa Sergio!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och Thabea på bussen

(Jag vet inte varför dom stora bilderna blev utdragna och varför testen sitter lite fel, men ni förstår nog ändå;))

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183