Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Bröllopsdagen!!
Skip to content

Bröllopsdagen!!

.

.

.

.

.

.

I lördags var det dags för mina värdföräldrars stora dag! Här är inbjudan, fint va, dom var beställa från Santiago såsom nästan allt annat också :P haha tom skorna!

Det var ett litet bröllop för familjen och de närmaste vännerna och allt som allt var vi ca 50pers. Det var också statsligt (?)  eftersom dom inte kunde gifta sig i kyrkan pga att Sergio redan hade gift sig en gång. Men det var jättefint iaf!

Här är innan Toña hade kommit:

Mya och Amparo, som små söta prinsessor!

Rocio (dotter till Sergio), MariaPaz (kusin), Cote (dotter till Sergio), jag och Milenka (kusin).

Sergio och Toña! Dom bästa värdföräldrarna man kan ha!!

Här är Emilio och Karina också med vilka var deras marskalk och brudtärna :)

Efter lite skål med champagne osv så satte vi oss till bords, det var 3 rätters och jättegott! Här är vi tånåringar !

Sen skar dom första biten av den fina tårtan tillsammans, jättefint!

Sen var det bara dans dans dans hela natten haha som riktiga chilenare :P. Och när vi tonåringar tröttnade (ungefär när dom bara spelade 80tals låtar) så fortsatte vi vidare till ett disco! Så det var en superkul kväll, och mina föräldrar var väldigt nöjda! :D

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183