Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Regn i Copiapó !
Skip to content

Regn i Copiapó !

Regn i Sverige är ju helt normal, men här, mitt i den torraste öknen i världen så är det en stooor grej haha:

Det började med att Sergito kom hem igår från skolan och sa till mig ”Margit! Vet du vad ryktet som går runt i skolan är??!” (Eftersom jag var hemma förkyld) och jag svarade ”nej vad?” ”Ryktet är.. att det ska regna imorrn!!!” Och helt överexalterad letande efter paraply och allt hahah.

Sen på morgonen så letar Amparo frenetiskt efter droppar och tycker att allt är tecken på regn. Och till sist så börjar det regna! och alla springer ut och ba Yuhuuu!!! :D

hahaha och det regnade inte ens mycket men alla älskade det och facebook var fullt och allting. Dom stängde dock inte skolan vilket dom hade sagt till mig förut men det var stort ändå.

Det dåliga är dock att det är inte riktigt gjort för regn här så det blir stora vattenpölar överallt, alltså för mig känns det som ett stort skämt allting, men ja…

Det finns också rykten om att det är konstgjort regn eftersom det behövs vatten här men jag vet inte..

Här är en av alla bilder på facebook från min skola, ni ser ju hur mycket regn det är, inte ens allt är blött xD

Det är också någon wierd trend att äta Sopaipillas när det regnar, vilket är som en slags friterad deg (haha låter konstigt men det är gott), så det åt vi :)

Hejsvejs, hoppas ni har en awesome helg!

One Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php:183 Stack trace: #0 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/comments.php(33): veryplaintxt_commenter_link() #1 /var/www/html/desdemona/wp-includes/comment-template.php(1532): require('/var/www/html/d...') #2 /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/single.php(41): comments_template() #3 /var/www/html/desdemona/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/html/d...') #4 /var/www/html/desdemona/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/html/d...') #5 /var/www/html/desdemona/index.php(17): require('/var/www/html/d...') #6 {main} thrown in /var/www/html/desdemona/wp-content/themes/veryplaintxt/functions.php on line 183