Skip to content

I Sverige igen efter 11månader :)

Så nu har jag vart hemma ett tag och det har varit både jättekul och jättejobbigt men nu har jag vant mig här iaf och kommit på att jag får inte jämföra för då blir bara allt jobbig.

Jag pratar med mina kompisar och värdmamma nästan varje dag och jag saknar dom mycket men det känns ändå okej. Och den största skillnaden när jag kom hem var typ hur jäkla grönt det är här haha det är typ ett skämt :p, första kvällen hade jag också svårt för svenskan men det gick över snabbt, och jag har haft problem med att komma ihåg att ta på mig skorna när jag går in haha.

Det var iaf det bästa året i mitt liv och jag känner att jag har lärt mig och växt såå mycket! Så om någon funderar på att åka på utbytesår så säger jag bara GÖR DET! (och Chile är ett underbart land som rekomenderas hehe)

Nu ska min familj här också ha en Mexicansk utbytesstudent i vårat hem så jag får en syster och det kommer bli hur kul som helst, är jättetaggad, och sen skulle jag också skriva att YFU behöver fler värdfamijer! Den 14 augusti kommer dom  från hela världen och det är fortfarande 29st som inte har familj (!!!), så om ni eller nån ni vet är intresserad kan ni läsa mer här http://yfu.se/content/bli-v%C3%A4rdfamilj

Jag med Gunnar (min lååånga bror :P)

 Tack tack till alla som har läst min blogg och tagit del av mitt utbytesår! Chao chao les quiero todos <3

2 Comments

  1. Tove wrote:

    Hej! Jag har läst din blogg hela tiden och nu är jag också i Chile!!! Bor dock i Punta Arenas, ganska långt från där du bodde, haha. Vet inte om du ser det här och om du fortfarande går in på din blogg men det är så kul att kolla igenom den för jag fattar alla konstiga grejer med Chile! Idag är det prick en månad sen jag kom till Chile allt är bra men så utmattande och jobbigt ibland. Aja, hoppas du har det bra i Sverige!

    fredag, augusti 23, 2013 at 06:05 | Permalink
  2. Margit :) wrote:

    Hej Tove! Nejmen jag döör så roligt :D ja, Kal iberättade nu när hon va här ;) det var superkul att se henne igen! Och haha vilken slump har inte var inne här på länge så kolla jag just idag haha, men aa det är ju ganska långt ifrån men ändå typ samma kultur tror jag :) Så jag hoppas du har det superbra!! Jag vet att det kan va jobbigt ibland men det gäller bara att ha tålamod och att hålla humöret uppe så kommer det kännas bra snart! kram

    fredag, augusti 23, 2013 at 07:26 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*