Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Långhelg
Skip to content

Långhelg

I fredags så gjorde jag i princip ingenting förrens på kvällen när jag hade en fest i mitt hus! Haha det var fett awesome :D, och oroa er inte därhemma mamma och pappa mina föräldrar visste om det och allt var lugnt. Vi var ca 25pers och vi var bara utomhus och dagen efter jobbade min nana (eftersom det var lördag) så när jag vaknade var allt städat och normalt igen! Haha så najs, men samtidigt tyckte jag synd om henne.. :P

Sen på lördag åkte vi till centrumet för att se Sergio åka iväg på ett nytt rally, men vi kom för sent.. Så vi åt kinamat istället x).

Sen åkte jag med Mella (Javiera) och Elias med Mellas familj till deras hus vid stranden (Caldera) som är ca 1h bort med bil och där stannade vi tills idag och vi hade fett kul!

I lördags åt vi glass och sen träffade vi några andra klasskompisar och åt friterade skaldjur och sen ’festade’ vi med några av Mellas kompisar som vi träffade :).

20121015-222505.jpg
Mella och deras hus (notera hur vackert flaggan reflekteras mot himmelen i bakgrunden)

20121015-223327.jpg
Vi åkte och handlade också.. Alltså checka hur stora chipspåsarna är!!!! :O

20121015-223859.jpg
Mella och hennes föräldrar. Här säger man alltid tio/tia (farbror/faster) till sina kompisars föräldrar.

Sen igår var vi på stranden, chillade, åt asado med deras släkt som bor där och sen idag så åt vi lunch tillsammans och alltsammans så var det en väldigt bra helg!!

20121015-224455.jpg

20121015-224640.jpg
Mellas hund Grilla som är supersöt!!

20121015-224712.jpg

 

20121015-224815.jpg
Jag och Mellas pappa, tio Luis, som är supersnäll och rolig :D

Nu håller jag på att lära mig den här låten (<3) som jag ska sjunga imorrn (själv!!! :O) eftersom det är lärarnas dag:


Och min dator funkar nu!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*