Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Los Loros (landet med Mellas familj)
Skip to content

Los Loros (landet med Mellas familj)

I torsdags åkte vi till Los Loros, vilket är en pytteliten by utanför Copiapo och det tog ca 1h med bil. Jag åkte med Javiera Mella och hennes familj eftersom hennes farbror bor där. Han har ett stort ”druvföretag” och det är det han jobbar med, att odla druvor. Och han har hur stora plantage med druvor som helst, och nästan alla som bor i den här byn jobbar med druvorna.

Där var vi iaf hela dagen med hela deras släkt (ifrån Santiago också) eftersom det var de dödas dag (allahelgona?)  och det firar dom där eftersom javis mormor och morfar är bergravda där.

Så vi kom dit, hängde med hennes kusiner och kollade på druvorna och området och åt stor asado (bbq). Sen åkte vi till kyrkogården, och kom tillbaks drack te och grillade lite mer igen :P. och sen på kvällen typ vid 9 åkte vi hem igen. Det var en superbra dag, hennes släkt var fett snäll, och det var hur varmt som helst! trodde jag skulle dö ett tag x)

 Här är på vägen dit. Det var ascoolt eftersom allt är brunt, men sen så odlar dom druvorna, så det är fett stor färgskillnad!

Deras trädgård!
Trädgården igen, som ni ser så är det grönt för dom som har råd med vattning, och också så är det vår nu så det är jättefint med blommor överallt!
Mella med hennes kusin Fefan som också går i min skola!
 
bakom huset har dom apesinträdsodling!
Här satt vi och åt :)
 chilade lite i gräset.
Alltså jag kan fortfarande inte fatta hur fint det är med bergen :O så vaaackert!
Här är kyrkogården! fint va! den är visserligen gammal och dom sa att alla ser inte ut så här, men det här är en liten by så..
det var blommor och saker på varenda grav!
Jag och caco, en annan kusin
Alltså kolla!!!! och btw så har jag inte redigerat någon bild, det är så här fint i verkligheten också!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*