Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Födelsedag !!!
Skip to content

Födelsedag !!!


Så den 12e december är min födelsedag (iår 12/12/12 ;)) men jag hade min födelsedagsfest i söndags istället, eftersom några av mina kompisar ska utomlands.

Jag och Ornella bjöd in alla mina kompisar och jag och min mamma här fixade allting. Vi köpte tex ballonger, cerpentiner, dukar, plastglas, tårta, osv.. Och sen var vi i som en gård som är för alla som bor i samma ’condominio’ (grupp av hus) som jag. Men vi bokade den och så så att ingen annan kunde komma. Och där finns det bord, toaletter och så stör man inte dom som bor här uppe i husen.

Det var iaf  jättekul, jag sa att det var kl22, men eftersom vi är i Chile, som kom inte folk förrens typ 23 24 nån gång, och dom sista gick hem ca 5 haha, och vi var runt 25 personer. Det var också bra, för jag

visste inte riktigt vilka jag skule inbjuda eftersom jag är kompisar med många och från olika grupper. Men när vi väl bestämde att vi skulle va där nere på gården så bjöd jag in nästan alla mina vänner, men sen så kunde ju inte alla iaf, så vi var inte så många, men ingen blev utlämnad! :D

Och dom gjorde det som jag har berättat om innan! tryckte upp tårtan i mitt ansikte hahahahah ååh herre gud, det var en upplevelse kan jag säga xD

Min fina tårta innan!

(dom är galna här)

Jag fick fina presenter av mina vänner också, som parfymer, choklad, smycken, tröjor, tofflor, en kjol, bikini tex :)

Awesome tofflor!

Sen den 11e december var jag med elias och Ornella och Juva och vi gjorde chokladdoppade jordgubbar <3 och cafehelado (kaffeglass) och jag lärde dom att sjunga ja må du leva!! hahahah

Cafehelado :D

och sen när jag kom hem på kvällen typ kl 1 (alltså den 12e) så låg ett paket från min svenska familj på sängen! vilket hade kommit på dagen och tagit nästa 4 veckor!! haha timing alltså! :D

Present från Sverige! <3

På själva födelsedagen så visste jag ju inte alls hur min familj firar här eftersom ingen annan i familjen har fyllt år när jag vart här, men dom väckte mig kl halv 11 med frukost på sängen och ett paket med en jäättefin klänning, en mascara och nagellack!!

Min frukost på sängen och mina presenter ♥

Och sen gjorde vi en asado (grillade) och Ornella, Juva och Elias kom över och så åt vi tillsammans. Och senare kom också min mormor och farbror här över och grattade mig! :) så allt som allt hade jag en superbra födelsedag!! :D

Och tyvärr så har jag inga fler bilder, berättar sen värför :/ hoppas ni har det bra därhemma och Grattis älskade Mamma på födelsedagen!!!! hoppas din födelsedag blir lika bra som min ♥ ♥ ♥ ♥

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*