Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Senaste tiden i bilder!
Skip to content

Senaste tiden i bilder!

Okej, så jag vet att jag är dålig på att uppdatera men här är lite vad ja har gjort den senaste tiden. Och jag trodde ju att jag skulle ha tråkigt på sommarlovet, men jag har gjort saker varenda dag haha jag lovar! och jag har det superbra! :D

Vi hade en tjejlunch och åt pizza tsm, för att säga hejdå till dom som åkte på utbyten :)

Jag, Maka och hennes kusin åkte till stranden en dag och drack juice.

Sen var jag på en aaaawesome födelsedagsfest, där man var tvungen att ha inbjudan och det var med dj och dom hade en tjej som målade alla med flourfärg så att det lös! och det var ascoolt!! :

Jag har också gått ut på klubbar flera gånger, här är på house bar med Cony, Maka, jag och Ori :)

Jag har cyklat lite med Amparo och Sergitos nya cyklar.

Det är så jäkla varmt här i Copiapo just nu, det är ca 30grader varje dag (det låter kanske najs men det blir faktiskt jobbigt när man faktiskt bor här och så fort man går ut dör man lite av värme..:P) och det är för att det är liksom mitt i öknen, och sen när man åker till stranden så är det inte alls lika varmt.. Jag har iaf blivit brunare än nånsin (bilden är helt utan redigering/filter !!) och jag solar inte ens. haha och vi håller på att bygga en pool i mitt hus nu! som ska bli klar innan nyår! :O

Annars så hänger jag mycket i andra personers poolar. En dag åkte jag till Marcelas hus med Juva och vi badade i poolen och sen gjorde vi en bbq och bjöd in mer vänner och slutade med att vi gick till ett disco. Jag älskar sånna spontana dagar!

Så här ser det ut direkt när man kör utanför staden.

Jag åkte till La Serena med elias och hans pappa och vi var i köpcentrumet en hel dag bara för att köpa alla julklappar! hahah kolla alla påsar lixsom!! :O

Vi åt också på donken eftersom det inte finns i copiapo och vi beställde 2pomfritts att ta med oss men dom gjorde fel och gav oss 4! haha och vi märkte inte förrens vi var i bilen eftersom det var i en påse lixsom x)

Vi åt lunch hos hans moster och hon hade en supersöt dotter!!

Och den andra dagen var jag på stranden med en annan utbytesstudent, Chrissy och hennes kompisar som bor där och det var jättekul!

Sen var vi på samma höjd som molnen när vi åkte hem! Det var fett coolt :D

Och idag kom Sergios (min pappas) andra dotter hit till Copiapo. Han har nämlingen 2 döttrar från sitt förra äktenskap som bor med deras mamma i Santiago. Men hon är jättesnäll iaf och är 18 som jag! :D Så det är som en ny syster!!

Sen den andra grejen är att jag blev av med min Iphone förra veckan, så det var ju lite segt men men, sånt händer och det var mitt fel eftersom jag inte var uppmärksam. Men jag gick till polisen och allt så ja..  har ju min blackberry iaf så det är lugnt! :) Det var också kul hos polisen eftersom polisen inte kunde skicka formuläret eftersom jag bara har ett efternamn, och datorn sa att man måste fylla i alla luckor hahaha

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*