Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Exámenes
Skip to content

Exámenes

Här har dom slutexamen den sista veckan som jag redan har sagt, och då har dom ett ämne per dag, från kl 8.30 till 10.00 (sen får man gå hem för att plugga tills nästa). Proven innehåller allt som man har gått igenom senaste året (som kursprov). Och alla får sin specifika sal så man är blandad med alla olika kurser och det är väldigt seriöst och välordnat, varje person har sitt prov med sitt namn på. (På mitt stog det endast Margit eftersom min lärare inte kunde mitt efternamn lol :P).

Om man har betyg 6 eller högre (max är 7) i sitt medelsnitt av ämnet, och får en 7a (100%) på examen så får man en 7a som slutbetyg istället. Och om man inte har 6 eller högre, eller inte får en 7, så höjs/sänks bara medelbetyget, och alla måste göra proven även om man har medelsnitt 7 innan. Och alla frågor är med A B C D eller E svar så man fyller bara i ett formulär som sen läses av av en dator. Det är också najs för man får reda på sitt betyg dagen efter och lärarna slipper sitta och rätta varje prov :).

Jag gjorde endast provet i Engelska (för det skulle vara för svårt i dom andra ämnerna + att jag inte har betyg) och fick en 6,9 eftersom jag missade att svara på en fråga … -.- haha men, ja det var lätt iaf :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*