Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › 8 dagar ….
Skip to content

8 dagar ….

Hejsan!

Nu är det endast 8 dagar kvar och det känns hur konstigt ut som helst! Jag menar det känns inte som att det är på riktigt att jag faktiskt kommer att åka hem, och inte se alla här på jag vet inte hur länge.

Men det är iaf fullt upp, håller på att försöka fixa alla presenter och planera hur jag ska hinna säga hejdå till alla plus hur jag ska få ner mitt år i en väska på 23kg + handbagage :s. Samtidigt som jag försöker vara så mycket som möjligt med mina kompisar men att samtidigt ha tid med min familj.. Det är svårt..

Jag har också fått helt klart min resa nu, och den är låång; Jag kommer att åka härifrån, dvs säga hejdå och lämna allt och alla nästa torsag när jag stiger på bussen kl 21.50 :( och sen är det 11h i buss och när jag kommer fram kommer någon från YFU ta mig till flygplatsen och typ kl 16 flyger jag till Paris vilket är ca 14h och sen kommer jag vänta 5h till för att sedan ta sista flyget till Arlanda!

Och det känns nästan overkligt att jag kommer vara i Sverige igen, att se min familj och vänner, och att prata svenska! Men jag är också excited!! :D

Så nu ses vi väldigt snart ! iiiih

En bild från i sommras när jag och Vicente åkte hans fyrhjuling upp i sanddynerna, det var hur coolt som helst men vi typ dog av värmen!! 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*