Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Min sista helg <3
Skip to content

Min sista helg <3

Okej, så jag hade den bästa helgen!! Jag trodde den typ skulle vara trist eftersom det var den sista helgen men den var hur braa som helst!! :D

Så i fredags hade min fina lilla klass fixat lunch till mig (completos<3) och en video där alla sa hejdå och med lärare och tom rektorn hahaha. Det var jättefint iaf och dom gav mig presenter och jag började gråta mycket :(.

wahahahah completos :p

Sen åkte jag hem till Elias med Mella och vi såg the springbreakers och sen så hade vi fixat en middag med alla tjejerna + Elias i en restaurang och det var jättenajs, och efter det åkte vi hem till Matias där killarna var :)

Sen i lördags så åt vi asado hemma, sen var jag med mina kompisar och en moster till Jorge hade födelsedag så vi gick dit, och sen på kvällen fixade en hejdå-fest för mig och Alma i Jorges hus och det var hur awesome som helst. Haha vi trodde att typ ingen skulle komma, men tillslut var det proppfullt så det var naajs :D

Här är våran grupp som är hur awesome som helst och som jag inte vill lämna :'(

(Rorro, Lasco, George, Ornella, jag och Jorge)

Och nu ska jag till en ny asado som Elias föräldrar har ordnat för mig med några kompisar :D

Chao todosss!

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*