Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › Happy Halloween!
Skip to content

Happy Halloween!

Helgen var galen och jag gjorde många saker så här får ni bara en kort review:
i fredags hade jag basket till 7 och sen åkte jag till ett ställe som heter casa norte, och det var som en klubb och dit åkte jag halv 1 (!) alltså jag skojjar inte! Dom är så mycket senare här :O
Sen i lördags så åkte vi till en asado hos min mormor för en moster fyllde år och sen åkte vi till skolan för det var ett bingo där och sen kom jag hem och åt och sen åkte jag till Mellas hus för att sen åka tillsammans till en avskedsfest till en kille som ska flytta till Kanada. Där sov jag över och sen på söndagen övade jag inför min presentation jag hade i måndags om boken jag läste! Det gick faktiskt jättebra :D

Nu idag ska jag på en födelsedagsfest och Halloweenfest för imorrn och på fredag så är vi lediga! :D då ska jag till landet (? vet inte hur landet är här, men men :P) med Mellas familj och sen på fredag åker vi till stranden igen!

Här får ni lite random bilder från de senaste dagarna:

20121031-190417.jpg Jag och Mia (min kusin) som är 4 igår :)

20121031-183437.jpg
Amparo och jag blåser lite bubblor ;)

20121031-183728.jpg
Jag och Wifla (Felipe) i lördags :P

20121031-183828.jpg
Idag på våran bildlektion xD hahah det är feeett varmt nu på dagarna!! Det är jag, Vale (Valeria), Maka (Makarena), och Chayo (Rosario).

20121031-184018.jpg
Idag i skolan med Lady och Wifla :)

20121031-184150.jpg
Och här är halloweengodiset för kvällens bus eller godis!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*