Warning: Use of undefined constant AIOFAVICON_TEXTDOMAIN - assumed 'AIOFAVICON_TEXTDOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/desdemona/wp-content/plugins/all-in-one-favicon/all-in-one-favicon.php on line 37
Margit i Chile › SOMMAR !!!
Skip to content

SOMMAR !!!

Så nu har jag sommarlov här! Dom andra har som slutprov tills på torsdag men det är bara från 8-10 varje dag och sen börjar vi igen den 27feb.

Och idag var det verkligen vaarmt! Jag gick i linne, shorts och flipflops hela dan och jag höll på att dö mitt på dan (brände mig också igen..)

På morgonen åkte jag till Mella och badade i hennes pool (för hon gör inte heller slutproven) och sen åkte vi och åt lunch med alla tjejkompisar, det var som en hejdå lunch för dom som ska iväg i sommar. Och först åkte vi till ett ställe men eftersom två av oss fortf hade sina uniformer kunde vi inte äta där eftersom dom såg att vi var underåriga och det bara fanns plats i rökdelen. Så då åkte vi till ett annat ställe med nanys mamma och vi var då 12 (!!!) stycken i en 5sittsbil! Och det händer ofta här att man åker lite mer än vad som egentligen går haha men det gick bra iaf!

Sen på kvällen ca halv 8 gick jag hem från maka i mina shorts och linne och frös inte ett dugg. Däremot tutade 2lastbilar och två killar sa saker till mig när jag gick förbi (och det är typ 5min att gå x).. Men det är typ typiskt här och händer alltid när jag är själv, och med kompisar också för den delen haha, men jag har vant mig nu.

Och om en stund ska jag till Elias eftersom det är hans födelsedag!
Och imorrn ska jag till playa virgen med sergitos klass och min familj för att tälta över natten på stranden!! Så bilder kommer sen :D

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*